liga2023 4V soboto 9. 10. se je na "tenisplacu" v Rušah zaključila letošnja Veteranska teniška liga dvojic. Zmagovalca letošnje lige sta Ciringer in Mihelič, ki sta dosegla v 10 dvobojih 9 zmag. Na drugem mestu sta Klajnšek in Huter, ki sta prav tako dosegla enako število zmag in enako razliko v setih, a slabše število v igrah. Na tretjem mestu sta letošnja novinca lige Ravnjak in Zavec, ki sta dosegla 8 zmag.

Letošnjo ligo je igralo 11 parov, ki je odigralo 98 % vseh dvobojev. Igralci so na tekmah pokazali lepo igro, borbenost in ustvarili prijetno vzdušje na igrišču, za kar gredo čestitke vsem.

Posebej pa je treba pohvaliti vse tiste, ki so v ligi med starejšimi in tiste, ki so igrali poškodovani. Kljub letom in poškodbam so njihovi dvoboji prikazali lep tenis, dobro igro, borbenost in dobro razpoloženje. S tem nam vsem ostalim zgled, da leta in poškodbe niso ovira, za igranje tenisa. Bravo!!!

Vsi rezultati lige so zbrani TUKAJ.

Posebna hvala gre Francu, ki je tudi to letos skrbel za vodenje turnirja, pravilnost rezultatov, urejanje igrišč in dobro vzdušje. Brez njega naše lige ne bi bilo. 

skupaj 2023liga2023 3liga2023 1

Se vidimo nalednjo sezono.

Tenis klub Ruše

Back to top